360ml (6TZ) модель на 6 порцийKarmadon писав:Алекс, а є в природі якісні гейзерки великого об'єму?
Грамів на чотириста...
540ml (9TZ) модель на 9 порций
промежуточных не вижу
http://moka.in.ua/?view=cat&category=38
360ml (6TZ) модель на 6 порцийKarmadon писав:Алекс, а є в природі якісні гейзерки великого об'єму?
Грамів на чотириста...
Великі не завозили. Максімум на 4 порції.Karmadon писав:Спасибо!
А я на этом сайте смотрел:
http://espressia-kava.prom.ua/g4096710- ... -kavovarki
Треба розкрити тему сісєк. Додавайте до арабіки робусту (20-30%) і буде вам пінка.yuri_kov писав:Гейзерка где-то валяется без дела, не прижилась она у нас (наверное не фирменная!). но кофе без густой пены не возбуждает никак, это как женщина без сисек...
http://www.idea.uz/content/3714Макс Штирлиц писав:Хочу такую чашку
да, стильненькая, и я б не отказалсяМакс Штирлиц писав:Хочу такую чашку
Ну якшо ви додаєте четверту чи п'яту частину робусти для пінки, то смак зміниться полюбеSaburov S.A.M. писав:пінка це прикольно, але із смаком не корелює взагалі ніяк.
Робусту додають не для пінки, а із-за великого (в порівнянні з арабікою) вмісту кофеїну. А крема (або пінка) - це вже другорядний (естетичний) ефект від робусти. Якщо принципово, то пінка (при правильному приготуванні) й з чистої арабіки виходить. Просто чиста арабіка вже не так вставляє. Це ж ази приготування міксів на еспрессо.moose писав:
Ну якшо ви додаєте четверту чи п'яту частину робусти для пінки, то смак зміниться полюбе
Уууу... в наших селах з робустою проблема. Рідко коли завозять. Приходиться хляти чисту арабікуalex-rael писав:
Робусту додають не для пінки, а із-за великого (в порівнянні з арабікою) вмісту кофеїну. А крема (або пінка) - це вже другорядний (естетичний) ефект від робусти. Якщо принципово, то пінка (при правильному приготуванні) й з чистої арабіки виходить. Просто чиста арабіка вже не так вставляє. Це ж ази приготування міксів на еспрессо.
Заїждайте в наше село - відвалим Вам робусти на все подальше життяmoose писав:
Уууу... в наших селах з робустою проблема. Рідко коли завозять. Приходиться хляти чисту арабіку
"Жива неосвітлена кава"...Андреич писав:Зверніть увагу на напій "Солодовий" - склад "ячменный солод 100%"
Чи то віскі, чи то пиво?