https://www.youtube.com/watch?v=MjAowD6I0ig&t=156s
Перейшов в чистий клас АТибетский Ламер писав:А чому останні??
Ну чому, все вірноYuri S писав:Гибридный цирклотрон, это типа я поумничал)))
Я к тому, что здесь всем пофиг как оно называется. Кстати, если добавить выходной трансформатор, то можно получить однотакт, будет тише, но звук совсем другой. Итого два разных звука в одной коробкеSound-YP писав: Ну чому, все вірно
То вже буде не коробка, а ціла шафа, про вагу вже не говорю... зараз вже 32кгYuri S писав: Я к тому, что здесь всем пофиг как оно называется. Кстати, если добавить выходной трансформатор, то можно получить однотакт, будет тише, но звук совсем другой. Итого два разных звука в одной коробке
Набавився?Sound-YP писав: Перейшов в чистий клас А
Мене зачарувала схема.Тибетский Ламер писав: Набавився?
Думал, мои усилки самые уродливые. Но вижу - есть ещё к чему стремитьсяLecter писав:Типа такого шкафа..?![]()
Це вже в минулому.SVS писав:
Напрямок правильний, наступний крок ламповий однотакт.
Кажуть " ніколи не говори ніколи".Sound-YP писав: Це вже в минулому.
Один кошерний однотакт на Tamura досі в строю![]()
Є ще два двотактних, на ЕЛ-84, дуже прудкий та мелодійний і балансний "качок" на КТ-88.
Костя, в мене не горить. Як Юра захоче отримати нові враження, нехай дасть знати.quadrokot писав:SVS, Сегрію, я "вислав" Юрі послухати млявий та брехливий однотакт на Гу-48. У чергу, будь ласка.
Андрій, в вузьких колах шанувальників прямонакалів відома така лампа - 4П1Л,ruarkaudio писав: ↑14 липня 2024, 14:50 dancing в таку спеку !!!![]()
Юра , якщо серйозно , що це за підсилювач? Просто я не в курсі.