Мова про "новодєл"
Старі кабелі "рівні" за рахунок того, що вони не відповідають тим "критеріям" , які потрібні аудіофілам сьогодні.
"Ватне одіяло" власне і є тією "рівниною" цих кабелів, про яку Ви кажете.
Зрештою, це моя думка .
Мова про "новодєл"
Його, це кого ?
Те що думка міняється з "ростом" системи, це абсолютно нормальне і закономірене явище. Гірше, якщо думка застрягла на одному рівні, про це я і написав ТС.Чи інтернет "водка" сюди не входить?
Пізніше, ще щось прочитаєш/ послухаєш і думка знов зміниться.
Не кого, а що. Я досить зрозуміло написав.Vasiles писав: ↑22 червня 2024, 18:50Його, це кого ?
Те що думка міняється з "ростом" системи, це абсолютно нормальне і закономірене явище. Гірше, якщо думка застрягла на одному рівні, про це я і написав ТС.Чи інтернет "водка" сюди не входить?
Про інтернет Vodka, я писав, що це кабель "прориву" в плані щоб зрозуміти вплив інтернет кабелю на звук цифрової системи.
Тому після есперементів з посрібленою Vodka, я перейшов на мідний Nordost. От тоді звук і вирівнявся.
Що взагалі ти хочеш сказати ?
Існує така "річ" , як синергія кабелів.
Надіюсь ти зрозумів про що я.
Понятно шо не знает, но имелось ввиду другое. В некоторых случаях монобрендовость в кабельной продукции к месту, так же как и в компонентах..к примеру Moon, Linn, Rega лучше всего играют в связках с родными компонентами.
Vasiles писав: ↑21 червня 2024, 20:17Висловлю свою і не тільки особисту думку щодо квестів.
Це все специфічні кабелі, я слухав топові моделі з компонентами, які по своїй суті не можуть грати погано, але... Все це що я слухав, ніколи не подобалось з причин задертості і акценту на "металеві" високі. Що я особисто не переношу у звуці.
Ми з колегою в свій час пробували такі кабелі, потім куда їх не тикали, не подобалось. Все продалось. Це були і міжблоки і акустичні.
Прижилися в мене цифрові на ДК, HDMI і оптичний Vodka і на сабі.
Якщо подобаються, то це специфічний смак того хто слухає, або недостатність таких частот в системі. З ростом системи, прогнозую що з цим кабелем захочите розпрощатися, хоча можу і помилятись
Те що бас покращив, це ефект від більш вищого рівня квесту в порівнянні з хулом.
Але самий потужний бас буде від топових силових, хоча там і цін рівень значно вищий.
Все дає свій вклад у звук, міжблок теж і то досить суттєвий.
Vasiles писав: ↑22 червня 2024, 18:50Його, це кого ?
Про інтернет Vodka, я писав, що це кабель "прориву" в плані щоб зрозуміти вплив інтернет кабелю на звук цифрової системи.
Тому після есперементів з посрібленою Vodka, я перейшов на мідний Nordost. От тоді звук і вирівнявся.
Що взагалі ти хочеш сказати ?
Силовий рівня Huricane high curent, це вже той рівень кабелю з яким розумієш, що таке силовий і навіщо він в системі.
І на остаток , це те про що я писав. Квести можуть подобатись власне з цих причин )))Стосовно металевих не відчув, бо дінаудіо глуховаті на ВЧ колонки. Чи я глуховатий став))))
Думаю, що Ви не багато втратили.
Василiй, не бреши.
Василь! Не мели дурниць знову! Ти плуаешь оптіку(toslink) з з sfp модулями, яких звісно у тебе не було ніколи.Vasiles писав: ↑23 червня 2024, 23:10Думаю, що Ви не багато втратили.
Але, щоб нормально отримати оптику з мережі, потрібно як мінімум такий ось "блочок" що на фото.
Crop_20240623_160515_5137.jpg
А дальше тільки мідь, або стібло, кому що до вподоби. З блоками живлення Модема і Роутера рівня хай-фай і з силовими хай-фай, які живвять ці блоки хай-фай)))
На мою думку, оптика це не найкраще в хай-фай.
На стімінгу, я "зуби зїв" )))
В акустичному кабелі більш за других міді, так що це ще як подивитися.
Основа звука живлення, падає мережа до 217- тухляк, 300 зовсім ішна пара гальош, далі дистрибютор з дуже різноманітними елементами в конструкціїї, метал розеток і далі уже самі кабелі мають величезкий вплив на звук .... а загалом
Юра ! Все це що ти хочеш мені сказати, з конвертерами, я пройшов в ДК, коли мені треба було конвертувати сигнал з коаксилу на оптику.runner писав: ↑25 червня 2024, 12:10 Василь! Не мели дурниць знову! Ти плуаешь оптіку(toslink) з з sfp модулями, яких звісно у тебе не було ніколи.
То шо ти постиш на фото - то і є медіаконвертер! з переробленим клоком, про який я тобі писав може рік тому. Ще й пропонував свої на спробу - теж з переробленим клоком доречі![]()
Наученный уже...а истина там, где слышишь разницу в звуке, где слышишь там и меняешь постоянно. Так по крайней мере в аудиофилии. По поводу акустического кабеля хотелось бы уточнить, я считаю основой в звуке связку усиление-акустика и акустический кабель там присутствует как звено. Но основой основ всегда является питание.
Шо ти пройшов? Ти розумієш шо то дві різні речі - TOSLINK та SFP ??? Ну навіщо ти це пишешь??Vasiles писав: ↑25 червня 2024, 14:51Юра ! Все це що ти хочеш мені сказати, з конвертерами, я пройшов в ДК, коли мені треба було конвертувати сигнал з коаксилу на оптику.runner писав: ↑25 червня 2024, 12:10 Василь! Не мели дурниць знову! Ти плуаешь оптіку(toslink) з з sfp модулями, яких звісно у тебе не було ніколи.
То шо ти постиш на фото - то і є медіаконвертер! з переробленим клоком, про який я тобі писав може рік тому. Ще й пропонував свої на спробу - теж з переробленим клоком доречі![]()
Дешеві рішення тут не проходять.
Я тебе тоді запитав за твої конвертери, про їхній рівень, але ти так і не відповів. Тому що твої конвертери явно не такого рівня, як я показав.
Особисто мені система мостів, конвертерів не потрібна, так як принцип подачі інету в хату кардинально інакший як у тебе, тобто мені немає що, на відміну від тебе фільтрувати.
Зрештою я висловив те що я думаю і зробив у моїй ситуації з подачею інету, ти висловив те що ти зробив у твоїй ситуації.
Нам немає змісту доводити один одному свою правоту.
![]()
А якість однакова? І ще -без лінії можна і обійтись, багато тих, хто так і робить, а без акустичного? Отож.