Система Ежа

Не соромимося, показуємо свої системи, обговорюємо, радіємо
Vasiles
ветеран
Пости в темі: 10
Подякував: 436 разів
Подякували: 219 разів

Re: Система Ежа

Непрочитане повідомлення Vasiles »

Lecter писав: 22 червня 2024, 17:30
Неправда, очень даже ровные кабеля, особенно старая школа. ;)
Мова про "новодєл"
Старі кабелі "рівні" за рахунок того, що вони не відповідають тим "критеріям" , які потрібні аудіофілам сьогодні.
"Ватне одіяло" власне і є тією "рівниною" цих кабелів, про яку Ви кажете.
Зрештою, це моя думка .
Скажи мені яке в тебе живлення і кабелі, я скажу тобі який в тебе звук)))
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Vasiles
ветеран

ВА67 писав: 22 червня 2024, 18:28 А тебе видно підводить, бо його, "водку" ти дуже нахвалював.
Його, це кого ?
Чи інтернет "водка" сюди не входить?
Пізніше, ще щось прочитаєш/ послухаєш і думка знов зміниться.
Те що думка міняється з "ростом" системи, це абсолютно нормальне і закономірене явище. Гірше, якщо думка застрягла на одному рівні, про це я і написав ТС.
Про інтернет Vodka, я писав, що це кабель "прориву" в плані щоб зрозуміти вплив інтернет кабелю на звук цифрової системи.
Тому після есперементів з посрібленою Vodka, я перейшов на мідний Nordost. От тоді звук і вирівнявся.
Що взагалі ти хочеш сказати ?
ВА67
ветеран
Пости в темі: 4
Подякував: 258 разів
Подякували: 316 разів
Вік: 58

Непрочитане повідомлення ВА67 »

Vasiles писав: 22 червня 2024, 18:50
ВА67 писав: 22 червня 2024, 18:28 А тебе видно підводить, бо його, "водку" ти дуже нахвалював.
Його, це кого ?
Те що думка міняється з "ростом" системи, це абсолютно нормальне і закономірене явище. Гірше, якщо думка застрягла на одному рівні, про це я і написав ТС.
Про інтернет Vodka, я писав, що це кабель "прориву" в плані щоб зрозуміти вплив інтернет кабелю на звук цифрової системи.
Тому після есперементів з посрібленою Vodka, я перейшов на мідний Nordost. От тоді звук і вирівнявся.
Не кого, а що. Я досить зрозуміло написав.
А сказати хочу, що ти своїми "експериментами", збиваєш людей з толку.
Vasiles
ветеран

Fisha писав: 22 червня 2024, 18:37
а звідки міжблок на підсилювач потужності знає який силовий стоїть на цапі?
Існує така "річ" , як синергія кабелів.
Буває так що якийсь кабель просто не "вписується" в систему.
Хоча сам по собі він досить непоганий.
Оце вже і є налаштування системи кабелями.
Досить не легка справа, так як ніколи не можна спрогнозувати кінцевий результат, для конкретної системи і конкретних вух.
Vasiles
ветеран

ВА67 писав: 22 червня 2024, 19:08 Не кого, а що. Я досить зрозуміло написав.
А сказати хочу, що ти своїми "експериментами", збиваєш людей з толку.
Надіюсь ти зрозумів про що я.
Думаю ТС сам розбереться в моїх "порадах", і вибере що йому треба, чи не треба.
Lecter
слухач
Пости в темі: 6
Подякував: 611 разів
Подякували: 259 разів

Непрочитане повідомлення Lecter »

Fisha писав: 22 червня 2024, 18:37 а звідки міжблок на підсилювач потужності знає який силовий стоїть на цапі?
Понятно шо не знает, но имелось ввиду другое. В некоторых случаях монобрендовость в кабельной продукции к месту, так же как и в компонентах..к примеру Moon, Linn, Rega лучше всего играют в связках с родными компонентами. ;)
ВА67
ветеран
Подякував: 258 разів
Подякували: 316 разів
Вік: 58

Непрочитане повідомлення ВА67 »

Vasiles писав: 22 червня 2024, 19:12 Надіюсь ти зрозумів про що я.
Ти теж.
yozsh
новенький
Пости в темі: 55
Подякував: 7 разів
Подякували: 53 разів
Вік: 45

Непрочитане повідомлення yozsh »

Vasiles писав: 21 червня 2024, 20:17
yozsh писав: 21 червня 2024, 13:59 за тиждень прослуховування, точно бас став більш чітким артикульованим.
Загалом, стало значно краще ... миж наче цього і добиваємось.))))
Висловлю свою і не тільки особисту думку щодо квестів.
Це все специфічні кабелі, я слухав топові моделі з компонентами, які по своїй суті не можуть грати погано, але... Все це що я слухав, ніколи не подобалось з причин задертості і акценту на "металеві" високі. Що я особисто не переношу у звуці.
Ми з колегою в свій час пробували такі кабелі, потім куда їх не тикали, не подобалось. Все продалось. Це були і міжблоки і акустичні.
Прижилися в мене цифрові на ДК, HDMI і оптичний Vodka і на сабі.
Якщо подобаються, то це специфічний смак того хто слухає, або недостатність таких частот в системі. З ростом системи, прогнозую що з цим кабелем захочите розпрощатися, хоча можу і помилятись🙂
Те що бас покращив, це ефект від більш вищого рівня квесту в порівнянні з хулом.
Але самий потужний бас буде від топових силових, хоча там і цін рівень значно вищий.
Все дає свій вклад у звук, міжблок теж і то досить суттєвий.

Дуже дякую за відгук, приємно чути зо хтось проходив вже твій шлях.
Мені подобається аудіоквест, принаймні зараз. Потім подивимось…
Ви абсолютно праві стосовно силового кабелю, перше що я докупив до підсилювача, це Huricane high curent. А тількі цей акустичний кабель дав змогу відчути перевагу силового кабелю.
На ДК все повністю на AQ класса blueberry і вище. Акустичний rocket інсталяційний.

Стосовно металевих не відчув, бо дінаудіо глуховаті на ВЧ колонки. Чи я глуховатий став))))
yozsh
новенький
Пости в темі: 55
Подякував: 7 разів
Подякували: 53 разів
Вік: 45

Непрочитане повідомлення yozsh »

Vasiles писав: 22 червня 2024, 18:50
Його, це кого ?

Я зараз дуже жалкую, що не заклав інтернет оптику до програвача.
Зараз мідь відходить… у всіх нових апаратах вже порти під sfp модуль і пряме підключення. Я так заморочився з прямим підключенням оптики в роутер, і не додумався прокласти далі.
Vasiles
ветеран

yozsh писав: 23 червня 2024, 22:23 Ви абсолютно праві стосовно силового кабелю, перше що я докупив до підсилювача, це Huricane high curent. А тількі цей акустичний кабель дав змогу відчути перевагу силового кабелю.

На ДК все повністю на AQ класса blueberry і вище. Акустичний rocket інсталяційний.

Силовий рівня Huricane high curent, це вже той рівень кабелю з яким розумієш, що таке силовий і навіщо він в системі.

Я забув сказати, що в мене ще щось є з AudioQuest на ДК, це акустичний Т4, я його залишив на тилах тому що мені треба довжини по 6м, щось інше це булоб занадто дорого. Але на тилах він повністью виправданий по всіх параметрах, які мене влаштовують.
Стосовно металевих не відчув, бо дінаудіо глуховаті на ВЧ колонки. Чи я глуховатий став))))
І на остаток , це те про що я писав. Квести можуть подобатись власне з цих причин )))
Vasiles
ветеран

yozsh писав: 23 червня 2024, 22:32 Я зараз дуже жалкую, що не заклав інтернет оптику до програвача.
Зараз мідь відходить… у всіх нових апаратах вже порти під sfp модуль і пряме підключення. Я так заморочився з прямим підключенням оптики в роутер, і не додумався прокласти далі.
Думаю, що Ви не багато втратили.
Але, щоб нормально отримати оптику з мережі, потрібно як мінімум такий ось "блочок" що на фото.
Crop_20240623_160515_5137.jpg
А дальше тільки мідь, або стібло, кому що до вподоби. З блоками живлення Модема і Роутера рівня хай-фай і з силовими хай-фай, які живвять ці блоки хай-фай)))
На мою думку, оптика це не найкраще в хай-фай.
На стімінгу, я "зуби зїв" )))
Gorgzic
учасник
Подякував: 34 разів
Подякували: 50 разів
Вік: 54

Непрочитане повідомлення Gorgzic »

Фанат аудиоквеста,имел волькано,недавно пожил с оАк 2 года..Но попал в руки Кимбер старый добрый 30 33..медь..И.....Оак просто захотелось поменять на него...Осозновая что акустический кабель это фундамент.звука..И тут должна быть только МНОГОЖИЛА,желательно и медь..Межблочники могут уже быть как чистое серебро и гибрид..Насчет Харикен ,подтверждаю.Сравнивал его с синим РЕФЕРЕНС.мм2 Транспарентом..примерно такой же цены..Транспарент показался скучен этот мм2,пуст...Да детален.да быстр,но скучен и не основателен..Транспарент я так понял вообще надо брать мм с стой еще старой меди...Система в профиле..Финальная,возможно ,если доживу с головой на вертушке.. поиграюсь..Харикен интересен своей открытой серединой,упругостью.наличием нижней середины,и наличием утонченностей и послезвучий в верхней середине и внутри сцены..Но если выбирать между оаком и волькано,я бы выбрал волькано... и харикены со старой меди НО МАЕМО .ЩО МАЕМО..хАРИКЕНЫ, что из новой меди ,можно ставить как и на источники так и на усилЕние..Ненужно брать те харикены ,те что ТОНКОГО СЕЧЕНИЯ!!
Востаннє редагувалось 24 червня 2024, 07:59 користувачем Gorgzic, всього редагувалось 2 разів.
dukua
ветеран
Подякував: 4187 разів
Подякували: 8802 разів

Непрочитане повідомлення dukua »

Vasiles писав: 23 червня 2024, 23:10 На стімінгу, я "зуби зїв" )))
Василiй, не бреши.
Ти у стрімінгу - повне зіро, й тим більш - в усьому, що стосується оптики.
Double blind ABX police officer
runner
ветеран
Пости в темі: 2
Подякував: 4034 разів
Подякували: 3452 разів

Непрочитане повідомлення runner »

Vasiles писав: 23 червня 2024, 23:10
yozsh писав: 23 червня 2024, 22:32 Я зараз дуже жалкую, що не заклав інтернет оптику до програвача.
Думаю, що Ви не багато втратили.
Але, щоб нормально отримати оптику з мережі, потрібно як мінімум такий ось "блочок" що на фото.
Crop_20240623_160515_5137.jpg
А дальше тільки мідь, або стібло, кому що до вподоби. З блоками живлення Модема і Роутера рівня хай-фай і з силовими хай-фай, які живвять ці блоки хай-фай)))
На мою думку, оптика це не найкраще в хай-фай.
На стімінгу, я "зуби зїв" )))
Василь! Не мели дурниць знову! Ти плуаешь оптіку(toslink) з з sfp модулями, яких звісно у тебе не було ніколи.
То шо ти постиш на фото - то і є медіаконвертер! з переробленим клоком, про який я тобі писав може рік тому. Ще й пропонував свої на спробу - теж з переробленим клоком доречі :biggrin:
Востаннє редагувалось 25 червня 2024, 12:30 користувачем runner, всього редагувалось 1 раз.
Ціна забута, якість залишається ... (Мішель Одіар "Les Tontons flingueurs")
Lecter
слухач

Gorgzic писав: 24 червня 2024, 05:39 Осозновая что акустический кабель это фундамент.звука..И тут должна быть только МНОГОЖИЛА,желательно и медь..Межблочники могут уже быть как чистое серебро и гибрид..
Вот только не нужно выдавать личные предпочтения за истину....особенно про акустический кабель - фундамент звука. :fool2:
Yuri S
ветеран
Подякував: 2801 разів
Подякували: 1871 разів
Вік: 59

Непрочитане повідомлення Yuri S »

Lecter писав: 25 червня 2024, 12:28
Gorgzic писав: 24 червня 2024, 05:39 Осозновая что акустический кабель это фундамент.звука..И тут должна быть только МНОГОЖИЛА,желательно и медь..Межблочники могут уже быть как чистое серебро и гибрид..
Вот только не нужно выдавать личные предпочтения за истину....особенно про акустический кабель - фундамент звука. :fool2:
В акустичному кабелі більш за других міді, так що це ще як подивитися.
Делить по честному - поровну не получится (с)
jra7
ветеран
Подякував: 403 разів
Подякували: 305 разів

Непрочитане повідомлення jra7 »

Yuri S писав: 25 червня 2024, 13:30
Основа звука живлення, падає мережа до 217- тухляк, 300 зовсім ішна пара гальош, далі дистрибютор з дуже різноманітними елементами в конструкціїї, метал розеток і далі уже самі кабелі мають величезкий вплив на звук .... а загалом
всі елементи в системі ВАЖЛИВІ ! ІМХО
Востаннє редагувалось 25 червня 2024, 14:51 користувачем jra7, всього редагувалось 1 раз.
Gorgzic
учасник
Подякував: 34 разів
Подякували: 50 разів

Непрочитане повідомлення Gorgzic »

Yuri S писав: 25 червня 2024, 13:30
Gorgzic писав: 24 червня 2024, 05:39 :empathy:
Вот только не нужно выдавать личные предпочтения за истину....особенно про акустический кабель - фундамент звука. :fool2: :hmm:
:))).Вам еще практиковаться и тренироваться .Истина в другом месте,а тут факт.Учитесь,и учитесь..

Востаннє редагувалось 25 червня 2024, 14:58 користувачем Gorgzic, всього редагувалось 2 разів.
Vasiles
ветеран

runner писав: 25 червня 2024, 12:10 Василь! Не мели дурниць знову! Ти плуаешь оптіку(toslink) з з sfp модулями, яких звісно у тебе не було ніколи.
То шо ти постиш на фото - то і є медіаконвертер! з переробленим клоком, про який я тобі писав може рік тому. Ще й пропонував свої на спробу - теж з переробленим клоком доречі :biggrin:
Юра ! Все це що ти хочеш мені сказати, з конвертерами, я пройшов в ДК, коли мені треба було конвертувати сигнал з коаксилу на оптику.
Дешеві рішення тут не проходять.

Я тебе тоді запитав за твої конвертери, про їхній рівень, але ти так і не відповів. Тому що твої конвертери явно не такого рівня, як я показав.

Особисто мені система мостів, конвертерів не потрібна, так як принцип подачі інету в хату кардинально інакший як у тебе, тобто мені немає що, на відміну від тебе фільтрувати.
Зрештою я висловив те що я думаю і зробив у моїй ситуації з подачею інету, ти висловив те що ти зробив у твоїй ситуації.
Нам немає змісту доводити один одному свою правоту.
:drinks:
sergeo69
слухач
Пости в темі: 1
Подякував: 151 разів
Подякували: 283 разів

Непрочитане повідомлення sergeo69 »

У ДК....якщо це побудовано було не на багатоканального процесорові і підсилювачами потужності, то все це ( вибачте, український переклад " бравого солдата швейка ...можете подивитись ) гімна варте.
Lecter
слухач

Yuri S писав: 25 червня 2024, 13:30 В акустичному кабелі більш за других міді, так що це ще як подивитися.
Больше всего меди в выделенной линии.. ;)
Lecter
слухач

Gorgzic писав: 25 червня 2024, 14:47 Вам еще практиковаться и тренироваться .Истина в другом месте,а тут факт.Учитесь,и учитесь..
Наученный уже...а истина там, где слышишь разницу в звуке, где слышишь там и меняешь постоянно. Так по крайней мере в аудиофилии. По поводу акустического кабеля хотелось бы уточнить, я считаю основой в звуке связку усиление-акустика и акустический кабель там присутствует как звено. Но основой основ всегда является питание. :good2:
runner
ветеран
Подякував: 4034 разів
Подякували: 3452 разів

Непрочитане повідомлення runner »

Vasiles писав: 25 червня 2024, 14:51
runner писав: 25 червня 2024, 12:10 Василь! Не мели дурниць знову! Ти плуаешь оптіку(toslink) з з sfp модулями, яких звісно у тебе не було ніколи.
Юра ! Все це що ти хочеш мені сказати, з конвертерами, я пройшов в ДК, коли мені треба було конвертувати сигнал з коаксилу на оптику.
Дешеві рішення тут не проходять.

Я тебе тоді запитав за твої конвертери, про їхній рівень, але ти так і не відповів. Тому що твої конвертери явно не такого рівня, як я показав.

Особисто мені система мостів, конвертерів не потрібна, так як принцип подачі інету в хату кардинально інакший як у тебе, тобто мені немає що, на відміну від тебе фільтрувати.
Зрештою я висловив те що я думаю і зробив у моїй ситуації з подачею інету, ти висловив те що ти зробив у твоїй ситуації.
Нам немає змісту доводити один одному свою правоту.
:drinks:
Шо ти пройшов? Ти розумієш шо то дві різні речі - TOSLINK та SFP ??? Ну навіщо ти це пишешь??
Які ти особисто конвертери використовував у дк?
Можна посилання?
З якого ти вирішив, що твій допотопний інет кращий за оптичний, який заходить безпосередньо у хату?
Ну досить вже!
У мене звичайні D-link конвертери, під акумуляторним живленням , sfp модулі Cisco, конвертер з боку системи з апгрейденим клоком ocxo- бо їх легко крутити і апгейдити
З чого ти вирішив, що моє рішення «іншого» рівня, ніж те що ти постив? Тому що те дорожче:)?
Вкладення
IMG_3294.jpeg
IMG_3295.jpeg
Ціна забута, якість залишається ... (Мішель Одіар "Les Tontons flingueurs")
Yuri S
ветеран
Подякував: 2801 разів
Подякували: 1871 разів
Вік: 59

Непрочитане повідомлення Yuri S »

Lecter писав: 26 червня 2024, 05:21
Yuri S писав: 25 червня 2024, 13:30 В акустичному кабелі більш за других міді, так що це ще як подивитися.
Больше всего меди в выделенной линии.. ;)
А якість однакова? І ще -без лінії можна і обійтись, багато тих, хто так і робить, а без акустичного? Отож.
Як на мене, то фундамента в аудіо зовсім не має, тому що ложка дьогтю майже все зіпсує.
Делить по честному - поровну не получится (с)
jra7
ветеран
Подякував: 403 разів
Подякували: 305 разів

Непрочитане повідомлення jra7 »

Про мідь --- з мого невеличкого досвіду збільшення січення веде до більш важкого , фундаментального басу і в залежності від акустики по-різному може бути. У моїй акустиці розведено моножилою на бас 2.5 , на середні і високі 1.5 . Одночасно зазначу , що збільшення січення в дистрибюторі живлення системи на фазу два по- чотири , на нуль чотири програло підключенню навпаки на фазу 4, на нуль 2 по 4 ,ІМХО
Відповісти

Повернутись до “Системи користувачів”